Menu
Your Cart

CSAK KÖZÜLETEKET ÉS VÁLLALKOZÓ IGAZOLVÁNNYAL RENDELKEZŐ ÜGYFELEKET SZOLGÁLUNK KI!

Pároló betét 28 cm, 7 L

Pároló betét 28 cm, 7 L
Pároló betét 28 cm, 7 L
Tükörfényes felülettel, 18/10-es rozsdamentes acélból készült, pároló betét 28 cm átmérőjű edényekhez, csak a talpán 3 mm-es perforációval, űrmértéke 7 L, átmérője 28 cm, magassága 12 cm. A párolásrólA helyes párolás lényege az, hogy a magyar szokással ellentétben nem teszünk a zöldséghez illetve a gyümölcshöz vizet. A zöldség íz anyagai így megőrződnek, sőt, felerősödnek. Ami viszont szükséges hozzá, az egy szendvics talpú edény, melyben a zöldség nem ég oda. Alacsony hőmérséklet mellett mindenféle zöldségből körülbelül 20-30 perc alatt puha, ízletes, tápláló finomság készíthető. Természetesen egy kis vajat vagy olajat tegyünk az edény aljára. Célszerű hagymát arany barnára alápirítani, s úgy hozzátenni a felaprított nyers zöldséget. A helyes fűszerezés nemcsak ízesebbé, hanem könnyebben emészthetővé is teszi az ételt. Próbáljuk ki például a párolt sütőtököt, céklát, cukkínit, tököt, sárgarépát.

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
Rossz Kiváló
Hitelesítés
  • Készlet: Rendelhető
  • Model: H-229028
  • Súly: 0.87kg
26.114 Ft
Bruttó ár: 33.165 Ft
Kosárba

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabására, a közösségi média funkcióinak biztosítására és a forgalom elemzésére. További információ