Menu
Your Cart

CSAK KÖZÜLETEKET ÉS VÁLLALKOZÓ IGAZOLVÁNNYAL RENDELKEZŐ ÜGYFELEKET SZOLGÁLUNK KI!

Szerviz

Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik az ipari konyhatechnológia területén, és elkötelezettek vagyunk az ügyfeleink kifogástalan működésű gépekkel való ellátása iránt.

Szakértő csapatunk kizárólag képzett és tapasztalt szakemberekből áll, akik minden típusú és márkájú nagykonyhai berendezéshez értenek. Legyen szó sütőkről, hűtőkről, főzőberendezésekről vagy bármilyen egyéb konyhatechnikai eszközről, Mi garantáljuk, hogy gépeik optimális teljesítményt nyújtanak.

A nagykonyhai gépek tisztítása elengedhetetlen a hatékony működés és az élelmiszerbiztonság szempontjából. Szakértő csapatunk precízen és alaposan tisztítja meg a gépeket, hogy maximalizálja teljesítményüket és meghosszabbítsa élettartamukat. Bízza ránk nagykonyhai gépeinek tisztítását, hogy biztos legyen a higiénia és a hatékonyság terén!

Szolgáltatásaink között szerepel a rendszeres karbantartás, javítás, alkatrész csere is, hogy ügyfeleink mindig zavartalanul folytathassák konyhai tevékenységeiket. Rugalmas időbeosztásunknak köszönhetően gyorsan és hatékonyan reagálunk az Önök igényeire, hogy minimális legyen a gépekkel kapcsolatos leállás ideje.


Probléma esetén keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken: [email protected] vagy +36 70 321 5208.


Áraink: 

Kiszállási díj: 15.000 Ft + Áfa

Rezsióradíj: 15.000 Ft + Áfa/Fő/óra

Bevizsgálási díj: 15.000 Ft + Áfa

Amennyiben kérik a javítást, akkor ez az összeg nem kerül felszámításra!

Javítási idő: kb. 2-4 hét


Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


Ez a weboldal sütiket használ
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabására, a közösségi média funkcióinak biztosítására és a forgalom elemzésére. Információkat osztunk meg webhelyünk használatáról a közösségi média, a hirdetési és elemző partnereinkkel is, akik kombinálhatják azokat más információkkal, amelyeket Ön nekik nyújtott, vagy amelyeket a szolgáltatásaik felhasználása során gyűjtöttek össze. További info