Menu
Your Cart

CSAK KÖZÜLETEKET ÉS VÁLLALKOZÓ IGAZOLVÁNNYAL RENDELKEZŐ ÜGYFELEKET SZOLGÁLUNK KI!

Halfőző edény 6 L

Halfőző edény 6 L
Halfőző edény 6 L
Selyemfényű felülettel 18/0-ás rozsdamentes acélból készült halfőző edény, fedővel, kiemelő betéttel, rajta 10 mm-es perforációval, űrmértéke 6 L, külső méretei,  hossza 50,5 cm, szélessége 15,5 cm, magassága 11,5 cm, belső - hasznos - méretei, hossza 44 cm, szélessége 13,5 cm, magassága 10,5 cm. Sok ínyencnek kedvelt csemegéje a hal, melyet a magyar konyha nagyon sok formában tud elkészíteni. Általában a hal akkor a legélvezhetőbb, ha a középnagyságot elérte. Vén, nagy halnak az íze sem olyan jó már és a  húsa is szálkás és nehezen emészthető. Az apró fejetlen hal pedig azért nem jó, mert vizenyős ízű. Így például 1 kg, 1,5 kg-os ponty, vagy 2 kg-os csuka többet ér, mint más olyan hal amely alakjában nagyobb, de súlyban kevesebb ezeknél. A süllő 25-60 dkg-ig, a fogas 0,6 kg-tól 2,5 kg-ig a legkitűnőbb. A 4-5 kg-os harcsa íze sokkal kitűnőbb, mint az ennél súlyosabb és kövérebb harcsáé. Mivel a hal sokkal hamarabb romlik, mint bármely más húsnemű, lehetőleg közvetlenül használat előtt vásároljuk. Lehetőleg élő halat vegyünk. A felszeletelt halon is nagyon könnyen felismerhetjük, hogy friss-e. A romlásnak indult hal kopoltyúja nyálkás és halvány. De a szagáról is nagyon könnyen meg lehet különböztetni a friss és az állott halakat. A sima halak húsa tömörebb, mint a pikkelyeseké, tehát a pikkelyes halak húsa könnyebben emészthető. Ha ízletesen és jóízűen akarjuk a halat elkészíteni, akkor nem áztatjuk a húsát, hanem csak leöblítjük. A mosás után pedig azo...

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
Rossz Kiváló
Hitelesítés
  • Készlet: Rendelhető
  • Model: H-091805
  • Súly: 1.61kg
21.692 Ft
Bruttó ár: 27.549 Ft
Kosárba

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabására, a közösségi média funkcióinak biztosítására és a forgalom elemzésére. További információ