Nagykonyhai eszközbemutató! 1. rész!

A következő cikkben bemutatjuk az általunk forgalmazott nagykonyhai eszközöket funkciójuk és tulajdonságuk alapján. Szinte minden felsorolt eszköz nálunk megvásárolható raktárról, kölcsönözhető, bérelhető a piacon legkedvezőbb konstrukcióban, használt állapotban is áruljuk és vásároljuk is. Ha ezen berendezések meghibásodnak, akkor szervizünk áll rendelkezésre a legfejlettebb és legtágasabb alkatrészkészlettel. 

 

1. Rozsdamentes asztal

Rozsdamentes asztalok méretre gyártásánál a HACCP-nek (Hazard Analysis Critical Control Point, magyarra fordítva jelentése: Veszélyelemzés a Kritikus Szabályozási Pontokon) megfelelő anyagminőséggel dolgozunk. Egyedi gyártást is vállalunk. Ajánljuk húsboltoknak, éttermeknek, ipari konyháknak. Megbízható, jó minőség, garanciával értékesítjük. Bizonyos asztalméretek akciós kedvezménnyel, standard méretek azonnal raktárról is vihetők. Gyártási idő maximum 2 hét.

 

Rozsdamentes asztal kínálatainkat az alábbi linken tekintheti meg:

https://nagykonyhaiberendezesek.hu/rozsdamentes-berendezesek/rm-asztalok

 

2. Pizzakemence

Eredeti olasz minőségű pizzakemencék, olasz alkatrészekkel. nagyon megbízható modell. Tapasztalatunk szerint sem garanciális, sem azontúli javításokat nem igényel. Nagyon jó hőszigeteléssel rendelkezik. 9 kW teljesítménnyel képes ellátni a megfelelő üzemmódot. Ár-érték arányban a piacon a legkedvezőbb az ára a Gasztromega Kft-nél. Rendeltetésszerű használat esetén 2 év teljeskörű garanciát biztosítunk hozzá. Eredeti olasz pizzakemence 2x4 pizzás és 70x70 cm-es belmérettel rendelkezik. Akciós áron: 220.000 Ft + Áfáért akár Öné is lehet!

 

Pizzakemence

 

Pizzakemence kínálatainkat az alábbi linken tekintheti meg:

https://nagykonyhaiberendezesek.hu/pizza-suto

 

 

3. Ipari sütő és kombipároló

Tapasztalatunk szerint nagykonyhák, közétkeztetők szívesen használják, a nagyon egyszerű kezelése és az ára miatt. Ipari sütők, kombipárolók, statikus sütők nagy választékával rendelkezünk. Kiemelve a Primax modelleket, ami például a 10 tálcás Primax kombipároló esetében már 750.000 Ft + Áfáért tudunk biztosítani. Ebből rendelkezünk több kivitellel is, 5 tálcás GN2/1-es, GN1/1-es verzióban, továbbá magasabb kategóriában az Alphatech kombipárolókat javasoljuk, aminek a Lainox cég a gyártója. A cég biztosítja a magas minőséget. A fenti kombipárolókban létezik gázos kivitel is, amit szívesen ajánlunk energia megtakarítás céljából, illetve ahol nincs megfelelő amperszám.

 

..."GN méretek a következők:

  • GN2/1: 650 × 530mm
  • GN1/1: 530 × 325mm
  • GN2/3: 354 × 325mm
  • GN2/4: 530 × 162mm
  • GN1/2: 325 × 265mm
  • GN1/3: 325 × 176mm
  • GN1/4: 265 × 162mm
  • GN1/6: 176 × 162mm
  • GN1/9: 108 × 176mm"...

 

Ipari suto

 

Ipari sütő kínálatunkat az alábbi linken tekintheti meg:

https://nagykonyhaiberendezesek.hu/ipari-olajsuto

 

4. Ipari hűtő

Ipari hűtők nagy választékával is foglalkozunk. Többek között nagyon megbízható, olcsó, kínai modellekkel, ami tapasztalatunk szerint megfelelő minőséget biztosítanak. Széles választékban kínáljuk őket raktárról is. Emellett kiváló minőséget takaró olasz Studio típusú készülékeket is forgalmazunk, melyek ára azért jóval magasabb, mint a kínai modelleké, viszont tradicionálisan régi olasz gyártó. A gyár csak kizárólagosan hűtéstechnikával foglalkozik, így biztosítja a nagyon szakszerű szerelést emellett az esztétikai megjelenésre is odafigyelnek. Ezekből a 700 literes és az 1400 literes háttérhűtők azonnal vihetők raktárról. A többi verzió katalógusból rendelhető.

ipari hűtő

Ipari sütő kínálatunkat az alábbi linken tekintheti meg:

https://nagykonyhaiberendezesek.hu/ipari-huto

Gasztromega Kft-ről bővebben:

Nagykonyhai berendezések forgalmazásával foglalkozunk. Egy helyen nálunk fel tud szerelni több 100 fős konyhát, éttermet és cukrászdát is. Nagy része az eszközöknek raktáron van. A kiegészítő gépektől kezdve a főzőüstökig, nagyobb tétel esetén egyedi árat biztosítunk önöknek. Rugalmasak vagyunk garanciavállalásban is. Gyakorlatilag mindent egy helyen meg tud vásárolni és a szállításban is kiemelkedő segítséget tudunk nyújtani. Nálunk nem probléma, ha nem rendelkezik még elegendő tőkével konyhájának, vendéglátó egységének felszerelésében, szívesen alakítunk ki személyre szabott bérlési, kölcsönzési konstrukciókat, akár használt eszközeit is felvásároljuk, annak érdekében, hogy együttműködésünk sikeres legyen!

Referenciaként említenénk a BB Gastro Vitál Kft.-nek és a Gastro-Tom Bt.-nek az elmúlt év végén 2 hét alatt elkészült és 800 adagos kiszolgálásra alkalmas szuper konyhát.