Éttermet nyitsz?  5 berendezés, ami nélkülözhetetlen számodra! + KEDVEZMÉNY! 

Manapság gombamód nőnek ki a városban a jobbnál jobb éttermek, büfék és vendéglők, sokan kezdenek vendéglátóipari vállalkozásba. A nagy konkurenciára való tekintettel sokat számít, hogy a Te konyhád már az első pillanatban készen álljon a vendégek kiszolgálására, így összegyűjtöttünk 5 elengedhetetlen eszközt, amit mindenképp meg kell vegyél, ha éttermet nyitsz. Nagyon fontos, hogy a megfelelő márkákkal tisztában legyél, így tippünkben konkrétumokat is találsz megbízható gyártók kínálatából. 

1, Lotus gyártótól magas minőségű kategóriát képviselő olajsütő, ami megbízható legyen, jó teljesítményű, szép és esztétikus kivitelben.

https://nagykonyhaiberendezesek.hu/ipari-olajsuto/lotus-2x13-literes-elektromos-olajsuto

 

2, Elengedhetetlen szükséglet a hűtők, amit csak ipari kivitelben javaslunk. Többféle kategória megtalálható nálunk. A Liebherr-től (német gyártó, 4 év garanciát ad) kezdve egészen az olasz megbízható, rozsdamentes hűtőkig.

https://nagykonyhaiberendezesek.hu/ipari-huto/hutoszekrenyek/liebherr-554-literes-hutoszekreny?cPath=82_125&

 

3, Nagyon fontos a méretre gyártás rozsdamentes anyagokból, amit rövid határidőre, pontos méretekkel tudunk biztosítani. Legyen szó asztalokról, polcokról vagy egyéb más berendezésekről.

https://nagykonyhaiberendezesek.hu/rozsdamentes-berendezesek/rm-munkaasztal-also-polccal-120x60x85-cm

 

4, A hűtött munkaasztalok nagyban könnyítik a munkádat, mivel munkaasztal és hűtő egyben. Kényelmesen, praktikusan tudsz dolgozni ezekkel. A választék nagy és széleskörű. Ajtós, fiókos változatok egyaránt megtalálhatóak.

https://nagykonyhaiberendezesek.hu/ipari-huto/amitek-2-ajtos-hutott-munkaasztal-gurulos?cPath=82_126&

 

5, A kiegészítő gépek: húsdaráló, asztali keverő, kutter, kiegészítő fritőz, vákuumgép és még sok kis berendezés, amik segíthetik a munkádat, ezt mind megtalálhatod nálunk.

https://nagykonyhaiberendezesek.hu/elokeszito-gepek-eszkozok/husdaralok/tc-12-husdaralo?cPath=83_150&

 

Használt terméket érdemes vásárolni? IGEN!

Természetesen egy kezdő vállalkozásnak nagyon sok költséggel kell számolni, így kiadáscsökkentésként használt eszközökkel is berendezheted éttermed, konyhád, büféd, amiben a GasztrOmega Kft segítséget nyújt neked. Kínálatunkat a www.gasztromega.hu oldalon megtekintheted.

1, Érdemes használt hűtőket is vásárolnod, ami többféle márkából tevődik össze, amit leszervízelve, átnézve, az új árhoz képest 30-40%-kal olcsóbban tudunk biztosítani. Nagyon fontos, hogy ezekre 6 hónap garanciát vállalunk.

2, Olcsó, kínai, török termékek is szóba jöhetnek. Ezek ár-érték arányban nagyon alacsonyak, viszont kezdő vállalkozásoknak, induló üzleteknek ajánljuk, kifejezetten az ára miatt.

3, Többféle használt kiegészítő gépeket is megtalálsz nálunk főleg büféknek, melegszendvics sütő, kontakt grill, gyros sütő nagy választékban. A gyros sütőket új beszerzésből ajánljuk.

4, Nagykonyhai berendezések is találhatók használtan, mint pl. főzőüstök, nagy teljesítményű fritőzök, rostlapok és egyéb berendezések.

5, Használtan is hozzá lehet jutni rozsdamentes bútorokhoz. 40%-kal olcsóbban az új áránál.

 

Miért vásároljunk Lotus termékeket? 

A Lotus tradicionális olasz gyártó cég, mely mindig törekedett arra, hogy a minőség és az ár-érték arány találkozzon. A minőség biztosítja a garanciális és a garancia időn túli hibák minimalizálását. 

A Lotus termékek az 5 legmagasabb gyártói kategóriába tartoznak, viszont az áruk lényegesen alacsonyabb, mint a többi 4 gyártóé. 2 mm-es fedlappal dolgoznak, ami biztosítja az eszközök stabilitását és használati idejük kitolódását. Minőségi olasz alkatrészek találhatók a gépekben, egyáltalán nem használnak távol-keleti, kínai alkatrészeket. Esztétikai szempontból talán a legmagasabb kategóriát képviseli és erre folyamatos fejlesztésekkel oda is figyelnek. Óriási előnye a Lotusnak, hogy gondolt a szállodaipari megrendelésekre, gondolt a projekt kivitelezésekre és nem utolsó sorban egyértelműen megcélozta a kisvendéglők igényeit. Így gyakorlatilag a kisebb vendéglátóipari egységek bátran rendelhetnek akár 1-1 terméket, ami javítja az ő általuk készített ételek minőségét is a Lotus által képviselt magas színvonalú berendezésekkel, így ők is ár-érték arányban megtalálhatják a számításukat. A Lotus kisebb teljesítményű készülékekkel is ugyanúgy kiszolgálja az ipari konyhákat is.

Nagyon magas a termék kínálat. Ezt nálunk a Lotus által képzett eladók nagy mértékben tudnak segíteni a kiválasztásban. Többek között a fentiek miatt ajánljuk ezeknek a termékeknek a használatát.

Amennyiben ezeket a berendezéseket csomagokban, egyben szeretnéd megvásárolni és megbízol Magyarország piacvezető Gasztro nagykereskedésének, a Gasztromega Kft. tanácsaiban, úgy új termék esetén 3 %, használt termék esetén 5-10% kedvezményt biztosítunk számodra. Nagyobb vásárlás esetén akár nőhet is a kedvezmény mértéke.

Költségcsökkentésként a szállításban és az összeszerelésben is segítséget nyújtunk, hogy neked már csak főzni, sütni kelljen frissen berendezett konyhádban!